Bouwbegeleiding Amersfoort

Zelf bouwen is een fantastische uitdaging

Een woning bouwen naar eigen ideeën en inzichten op een plek die u zelf gekozen hebt, en dan ook nog eens tegen de beste condities, dat is een fantastische uitdaging die u waarschijnlijk niet zo vaak aangaat. Wellicht kunt u daarbij onafhankelijke en gedegen adviezen en tips gebruiken. Bouwkundig bureau Elmaat heeft kennis, ervaring en nuttige contacten binnen de bouwwereld waar u verder mee komt. U kunt ons inhuren voor bouwbegeleiding in Amersfoort, maar ook daarbuiten, voor het gehele traject of voor specifieke onderdelen. De gedreven en professionele medewerkers van Elmaat vormen een klein, flexibel team dat u met raad en daad kan bijstaan om uw droom waar te maken.

 

Bouwbegeleiding Amersfoort: van kavelaankoop tot tuinaanleg

De voorbereiding van de bouw begint met het opmaken van een Programma van Eisen, een PvE. Al uw eisen en verwachtingen komen in dit PvE te staan, samen met de eisen en normen vanuit bijvoorbeeld de overheid. Het PvE vormt de rode draad gedurende het hele bouwproces, op basis van het PvE wordt een kavel uitgezocht, wordt de bouwtekening gemaakt, worden deskundigen en uitvoerenden ingeschakeld en wordt er gebouwd.

Bouwkundig bureau Elmaat houdt uw belangen in het vizier en vindt het een uitdaging voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen een creatieve oplossing te vinden.

 

Elmaat bouwbegeleiding Amersfoort

  • Onafhankelijk en vakkundig advies.
  • Kennis, ervaring en contacten binnen de bouwwereld.
  • Transparante werkwijze, duidelijke informatie over de kosten.
  • Voor subsidie- en vergunningaanvragen.
  • Maken van constructieve berekeningen en EPC berekening.
  • Aandacht voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding van elk project.
  • Met oog voor de kleinste details.

 

Bouwbegeleiding Amersfoort: totaal- of deeltraject

U bepaalt waar u ons voor inschakelt: voor het gehele traject of voor specifieke onderdelen ervan. U hebt bijvoorbeeld al een kavel en de eerste bouwschetsen en u weet ook al met welke aannemer u in zee wilt gaan én u hebt tijd en interesse om de omgevingsvergunning zelf aan te vragen, maar u zoekt een aanspreekpunt met coördinerende functie? Bouwkundig bureau Elmaat neemt deze vorm van bouwbegeleiding graag op zich. Of wilt u juist in de beginfase – met het opstellen van een Programma van Eisen en het aanvragen van de omgevingsvergunning – onafhankelijk advies en hulp, ook die rol kan tekenbureau Elmaat op zich nemen. Ons team van bouwkundige ingenieurs staat klaar om elke gewenste vorm van bouwbegeleiding in Amersfoort op zich te nemen.

 

Elmaat bouwbegeleiding Amersfoort maakt bouwen leuk

Zelf bouwen is een relatief langdurend proces, dat nogal eens voor verrassingen zorgt. Dat kunnen ook onaangename verrassingen zijn die het zelf bouwen tot een drama kunnen maken. Niet alle tegenvallers zijn te voorkomen, maar veel ook wel. Als u terug kunt vallen op een onafhankelijke deskundige die met u meedenkt en –kijkt, zult u merken dat het bouwproces spannend maar vooral ook leuk is. Een heel team van professionals – van bouwkundig tekenaar tot elektricien of tuinarchitect – bouwt samen aan het huis van uw dromen. Elmaat bouwbegeleiding Amersfoort draagt graag zijn steentje bij!

 

Direct vrijblijvend een offerte aanvragen!