Disclaimer

• De gehele inhoud van deze website is door Elmaat met uiterste zorg samengesteld. Ongeacht deze zorgvuldigheid kunnen zich onjuistheden en onvolledigheden voordoen. Elmaat aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

• Op de gehele inhoud van deze website en op alle aangeboden diensten die via deze website door Elmaat aangeboden worden, zijn de algemene voorwaarden van Elmaat van toepassing. De inhoud van deze voorwaarden kunt u via info@elmaat.nl opvragen. Met het gebruik van deze site aanvaardt u geheel en zonder voorbehoud de algemene voorwaarden en deze disclaimer.

• Elmaat beschikt over het recht om veranderingen aan te brengen op deze website zonder aankondiging hiervan.

• Getoonde inhoud op deze website is het intellectuele eigendom van Elmaat. Toestemming voor reproductie en/of distributie, en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden van de getoonde inhoud of delen hiervan, dient schriftelijk te worden verzocht. Indien hier geen toestemming voor is kunt u geen inhoud van deze website gebruiken. Wanneer er toestemming is verleent voor het vermenigvuldigden van de toegestane doeleinden dient u op de kopie de bron vermelden. 


• Elmaat is niet verantwoordelijk voor getoonde gegevens. Tevens is Elmaat niet aansprakelijk voor enige schade die voorvloeit uit het gebruik of verspreiding van informatie van deze website.