Over Elmaat

KWALITEIT . DESKUNDIG . ONTZORGEN

Elmaat is een bouwkundig bureau dat de aandacht richt op bouwkundig ontwerpen, tekenen en adviseren. Wij doen dit zowel ten behoeve van bestaande bouw als nieuwbouw in de woning-, utiliteitsbouw en retail.

Elmaat is in januari 2009 opgericht en is gevestigd in Amersfoort.
Onze missie is de rijkdom aan ideeën, kennis en ervaring van onze medewerkers in te zetten ten behoeve van het realiseren van een gebouw dat geheel voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Sterker nog: wij bieden graag nog wat extra.

De opdrachtgever heeft een vaste contactpersoon bij Elmaat. Deze contactpersoon – een bouwkundig ingenieur – werkt samen met de andere medewerkers bij Elmaat, opdat alle expertise binnen het team optimaal benut kan worden. De contactpersoon houdt de belangen van de opdrachtgever nauwlettend in de gaten. Omdat de lijnen kort zijn, kan er snel worden bijgestuurd, mocht dit nodig zijn.

Elmaat is een klein, flexibel bedrijf. Dit heeft twee belangrijke gevolgen: onze prijzen zijn concurrerend én de verantwoordelijkheid voor een project is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. De zorg die wij als team aan elk project besteden, leidt tot een geslaagd project van uitstekende kwaliteit.